«ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ #4»

 

Το ΚΜΟΠ, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, διοργανώνουν φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης με τίτλο «Κάνουμε ντρίμπλα   στον   Εκφοβισμό #4» μεταξύ   των Βετεράνων   Καλαθοσφαιριστών  Ελλάδας και γνωστών αθλητών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών.

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 09:30 πμ, στο ΔΑΚ «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» (Φοίβης 14, Γλυφάδα 166 74) και θα τον παρακολουθήσουν περίπου 2.500 παιδιά και εκπαιδευτικοί.

 H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without  Bullying για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού που υλοποιεί για τρίτη σχολική χρονιά το ΚΜΟΠ, και με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς.

 Αθλητές, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και ειδικοί σε θέματα εκφοβισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης στα παιδιά κατά του φαινομένου του εκφοβισμού.

 Πριν την έναρξη του αγώνα μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για το φαινόμενο του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού καθώς και για τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής του, δίνοντας στην εκδήλωση εκπαιδευτικό – ενημερωτικό χαρακτήρα.

 Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί αναμνηστικό δώρο ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές.

 Θα ακολουθήσει ο φιλικός αγώνας - μεταξύ των αθλητών που λάβουν μέρος είναι οι κύριοι: Σιγάλας, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Λημνιάτης, Γαλακτερός, Κορωνιός, Χαριστέας, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Κωνσταντινίδης κ.α.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη – μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο

https://forms.gle/GnNip2oQTeeQSH5cA

 Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Live Without Bullying μπορείτε να βρείτε:

https://www.livewithoutbullying.com/

 

https://www.facebook.com/lwb.platform