Φιλικός Αγώνας Καλαθοσφαίρισης "Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό #4"

 

Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στο ΔΑΚ «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» (Φοίβης 14, Γλυφάδα), το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και τον Δήμο Γλυφάδας, διοργανώνει έναν φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και γνωστών αθλητών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών.

 Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Live Without Bullying: Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό #4» και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Live Without Bullying» για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού που υλοποιεί για τρίτη σχολική χρονιά το ΚΜΟΠ.

 Αθλητές, καλλιτέχνες και ειδικοί σε θέματα εκφοβισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης στα παιδιά κατά του φαινομένου του εκφοβισμού.

 Πριν την έναρξη του αγώνα μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί, θα ενημερωθούν για το φαινόμενο του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού καθώς και για τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής του, δίνοντας στην εκδήλωση εκπαιδευτικό – ενημερωτικό χαρακτήρα. Θα ακολουθήσει ο φιλικός αγώνας.

 Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί αναμνηστικό δώρο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές και καλλιτέχνες.

 Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις  09:30 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 12:00. Τις προσεχείς ημέρες θα σας αποσταλεί και το αναλυτικό πρόγραμμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 Για να δηλώσετε τη συμμετοχή της σχολικής σας μονάδας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/tqSU2FrywibBWSrdA